Popolni lunin mrk v Biku bo 8. novembra 2022

V torek, 8. novembra 2022, bo popolni lunin mrk na 16° Bika. Vse letošnje leto so bili, in bo še tale zadnji, na osi Škorpijon–Bik, ezoterika–materialni svet, Škorpijonu vlada Mars (in Pluton), ki je moška energija, Biku vlada Venera, ki je ženska energija. V času mrka bosta Škorpijonova Mars in Pluton v kvadratu, kar je ostra, napeta energija, Luna in s tem lunin mrk bo v konjunkciji z Uranom, s tem planetom presenečenj, nemira, Luna pa so čustva, je naša preteklost, je dom in je družina. Luna v Biku nam bo šepetala, da naj bomo bolj stabilni.

Najbolj v oči vpijoč pa bo T-kvadrat, katerega bo povzročil Saturn v Vodnarju. Kaj bo želel Saturn dopovedati Soncu, Veneri, Merkurju in Južnemu luninemu vozlu na eni strani in Luni, Uranu in Severnemu luninemu vozlu na drugi strani? Vsa znamenja, torej Škorpijon, Bik in Vodnar so stalna znamenja, ki so v vodi, zemlji in zraku. Saturn, ki je zahteven in strog učitelj, bo zahteval od vseh teh planetov, da vzpostavijo red in harmonijo, da so samodisciplinirani, še posebej glede tega, kakšen odnos imajo do denarja, do vrednot, čemu se lahko in morajo odpovedati, kako uvesti zdrave navade in razvade … In ti planeti, energija teh planetov je v nas. Saturn bo učil nas, učil nas bo, da se povežemo s sabo in poljem energije, da se vprašamo, kaj z razvadami delamo sebi, potem pa se odločimo in razvade opustimo in uvedemo zdrave navade, ki bodo sčasoma postale zdrave razvade. Kakšne so naše potrebe in kako si bomo poenostavili življenje? Učenja ni nikoli konec, kajne? Naj bo naše življenje bolj kvalitetno, bolj radostno.

Če ne veste, kako se znebiti slabe razvade, vam naj povem, da sem pred kakšnimi dvajsetimi leti brala knjigo Najboljši prodajalec na svetu, a to, kako sem se samodisciplinirala, je bilo posledica 10 starodavnih svitkov, ki so bili z namenom napisani sredi knjige.