Kako se spoprijateljiti s Plutonom?

Energija planetov je v nas, zato čutimo vplive z neba. Ko se dogajajo prehodi planetov iz znamenja v znamenje, so to še bolj močne energije, če pa znamenje zamenja najbolj oddaljen planet, je to sploh nekaj posebnega. Ker ste si že prebrali predhodni članek, veste, kakšen je Pluton. Povezan je s skrivnostmi, strastmi, s tistimi globokimi strahovi, ki so zelo globoko v nas in jih naš razum noče priznati, kaj šele, da bi se z njimi soočil. Pluton želi, da kopljemo po svoji notranjosti, da gremo dlje in še dlje. Želi, da najdemo tisto rano, tisti strah, skrb ali žalost, ki potrebuje ozdravitev. Nikakor ni površinski, želi, da se soočimo z našo temo. In če si ne lažemo ter delamo na svojem razvoju, da odpuščamo (!), potem nam prinese nagrado. Pluton je planet, ki nas v tem primeru povzdigne med zvezde, če pa ga ne upoštevamo in živimo prazno, instant življenje, nas bo slej kot prej vrgel v blato.

Ni slab, saj nam želi, da se očistimo, le nam se ne da »delati na sebi« ali pa si lažemo, da delamo. Pluton je velik zdravilec, ker ne zdravi le telesa, ampak začne z zdravljenjem izvora bolezni. Da pa se to zgodi, morami biti z njim odkriti in skromni ter ponižni do stvarstva.

Pluton je moj planet in ker ga imam v kvadratu z Marsom, sem morala biti vedno previdna, kadar sta znova prišla v slab aspekt. Še vedno ga spoštujem in ga ne izzivam. In kaj sem naredila, da je bolj blag in prizanesljiv z mano?

Ko sem pred leti, ko sta bila moja dva vladarja znova v kvadratu, skoraj doživela bližnje srečanje s tovornjakom. Ker sem bila ekstra previdna, sem vozila res počasi, ko pa sem prišla domov sem si rekla, da se moram pogovoriti s to energijo. Saj veste, Pluton ima na svojem površju srček. Ubogi planet (planetoid), tako daleč stran je in tako osamljen v temačnem in mrzlem vesolju. Predstavljala sem si ga, pomanjšala sem ga in ga objela. Potem pa sem sestavila »sendvič« in sem se mu najprej zahvalila za vse izkušnje, ker sem zaradi njih zrastla. Povedala sem mu, da čutim, da mi želi najboljše, da me uči, da ga imam rada. Potem pa sem ga prosila, naj me ne preizkuša na tako težek način, naj bo bolj prizanesljiv, saj vidi, da delam in se trudim. (Včasih sem bila prav utrujena, tako zelo sem se trudila.) Zatem pa sem se mu znova zahvalila, mu spet povedala, da ga imam rada, da ga cenim, da ga razumem in sem ga spustila znova na njegovo mesto.

Takrat še nisem vedela, da ima srček na površini, zdaj, ko to vem, bi mu povedala tudi to, da vem, da želi, da delam iz srca, ampak saj drugače tako ne znam, da mu pošiljam ljubezen …

Vi se lahko z njim pogovorite po svoje. Ne ga obtoževati, samo razumite ga, začutite, zakaj vam pošilja takšne in drugačne teste. Prav tako se lahko pogovorite z ostalimi planeti. Kadar svetujem osebam in vidim, da je rešitev v energiji nekega planeta, jim zadnje čase dam tudi ta nasvet.

V četrtek, 23. marca, bo dan, da se temeljito pogovorite s Plutonom, če pa menite, da je čas, da se pogovorite tudi z Marsom, bo za Mars pravi dan ta sobota, saj se bo končno premaknil v novo znamenje, in sicer v Raka.

Želim vam, da vam bo moja izkušnja pomagala, saj je od pogovora z njim, do mene prijazen. Naj bo prijazen tudi do vas.