Kako lahko rastemo s pomočjo spoznanj, ki smo jih dobili s pomočjo numerologije in astrologije

Ljudje se že od nekdaj sprašujemo, kaj naj storimo, da bomo srečni, zdravi, ljubljeni in uspešni ter da bomo živeli dolgo in v blagostanju. Odgovore iščemo marsikje. V  življenju se je treba učiti in spoznavati, kdo smo, kako delujemo in v kaj verjamemo. Z leti vse bolj odkrivamo resnico o življenju, tej neverjetni pustolovščini.

Naša življenjska naloga je, da se prepoznamo in svoje prednosti čim bolj izkoristimo, da najdemo notranji mir in zadovoljstvo ter osrečujemo tudi druge ljudi in da ne škodujemo nobenemu živemu bitju. Pot samospoznanja je največkrat posuta s trnjem, a ravno to je tista pot, po kateri lahko pridemo do najlepših rezultatov. Budisti pravijo, da je življenje trpljenje, Martin Kojc pa dodaja, da brez trpljenja ne moremo osebno rasti. Trpimo pa zato, ker ne vemo, da nam napačna prepričanja povzročajo napačne odločitve, da nam odnašajo notranji mir ali pa nam zameglijo pot, po kateri bi do tega mira prišli. Razjedajo nas strahovi, skrbi, jezimo se nase in na ves svet, prepuščamo se negativnim čustvom in potem se sprašujemo, zakaj nismo srečni.

Sebe lahko bolje spoznamo z numerologijo in astrologijo. To sta tehnika in veda, ki opisujeta naš karakter, pokažeta na naše dobre in slabe lastnosti ter nam pokažeta zdravila za naše slabe lastnosti, pokažeta pot po kateri je potrebno iti, če želimo neko življenjsko lekcijo rešiti v naše zadovoljstvo.

Kadar pa želimo v našem zavedanju narediti »kvantni preskok«, si je potrebno to tudi močno želeti in delovati v to smer. To pa je učenje duhovnih zakonitosti, ki je še učinkovitejše ob učenju ter spoznavanju meditacije. Kaj menite, boste prišli do novih rezultatov, do novih spoznanj na star način ali na nov? Boste v razumu premlevali stare informacije, ki vam lahko dajo star, nepravilen rezultat, ali pa se boste odprli znanju, zavedanju, ki pride iz polja ničte točke. Tam je vse znanje, ki obstaja, mi moramo samo najti način, kako priti do tega brezžičnega širokopasovnega interneta, ki je od vedno že bilo prisotno, je in bo. Na razpolago je vsakomur, vsak človek ima orodje, kako do tega interneta priti, problem pa je v tem, da nekateri niti ne vedo, da te možnosti imajo, drugi pa ne vedo, kako naj s tem orodjem postopajo; ne vedo, kakšne funkcije imajo na razpolago. Individualno učenje meditacije in duhovnih zakonitosti je najboljša investicija v vas.