Vizualizacije

Domišljija je vsemogočna, najprej imamo v glavi idejo, nato pa jo pričnemo realizirati. Arhitekt si zamisli, kako bo izgledala neka stavba, potem nariše načrt in čez čas se njegova ideja materializira in je otipljiva. Prav tako smo mi vsi sposobni uresničiti vse to, kar imamo v mislih, pri čemer pa tok uresničitve želja podkrepimo z vživljanjem. Smo bitja, ki jih vodita razum in podzavest, če pa sta ti dve sili povezani še z nadzavestjo, smo lahko prepričani, da smo vedno na pravi poti.

Oba reka: »Mislim, torej sem« in »Čutim, torej sem« združujemo v rek: »Mislim in čutim, torej sem.«

Ko smo bili otroci, smo največ vizualizirali, naša domišljija je bila zelo bujna in smo jasno videli to, kar smo si želeli. Nekateri so kasneje te sanje uresničili, pri drugih pa se je zalomilo, ker so jim odrasli dopovedali, da njihovih sanj ni mogoče uresničiti. Danes pa vemo, da je vse mogoče, uresničijo se nam lahko želje kot tudi strahovi, če se bomo le dovolj dolgo vanje vživljali. In zakaj bi se vživljali v strahove in skrbi? Saj se imamo radi, kajne? Torej si za nas želimo vse najboljše! Osredotočajmo se na to, kar je naša srčna želja, to je želja, ki jo čutimo, za katero tudi vemo, da nam je njena uresničitev namenjena.

Z vizualizacijo vplivamo na fiziološke procese in stanje duha. Vizualizacije, ki sem jih posnela za vas, vam bodo pomagale do sprostitve in osebnega napredka. Za zdaj so v kompletu »Šangrila« štirje CD-ji, sčasoma bom dodala še kakšnega. Poslušajte jih po vrstnem redu, in sicer: Korenine, Rezanje energijskih vezi, Zaščita in Lekarna. Glasba in moj govor sta posneta na 432 Hz, kar vpliva na ravnovesje telesa in duha ter tako pozitivno deluje na naše celice in zavest.