Polna luna v Ovnu 9. oktobra 2022

V noči z 9. na 10. oktober, bo na nebu sijala polna luna, ki nam bo dala zagon za uresničitev tistega, kar smo pripravljali ali o čemer smo le razmišljali v minulih tednih oziroma mesecih. Ta polna luna bo v Ovnu na 16°in 32` in nas bo usmerjala, da naj delujemo iz globin in širin srca. Karkoli že bomo počeli, naj bo pri tem udeleženo tudi srce, ne le glava.

Poglejte, kje imate to stopinjo Ovna in če je na tej stopinji kakšen planet. Tisto življenjsko področje, kjer bo polna luna, bo obsijano, nabito z energijo, z zagonsko energijo in jasnostjo vašega namena ter jasnostjo, kako boste nekaj novega začeli, da bo vaša pot čim lažja in tekoča.

Polna luna se bo kopala v svetlobi Sonca in Venere, ki bosta v Tehtnici, v tem znamenju harmonije, miru in lepote. A ob polni luni bo Kiron, zato bo tukaj tudi zdravljenje čustev, ko bo priporočljivo, da pride iz nas ven vse, kar ne spada v naše fizično in energijsko telo. Oven je ogenj, zato naj ta ogenj transformira negativna čustva in občutke. Pomagala bo Tehtnica s svojim zrakom, torej z razmišljanjem in če bomo pisali odpuščanja, bo to delo zraka in ognja. Mars, ki bo vladal polni luni, je v Dvojčku, to pa je znamenje za pisanje, zato si (morda ponovno) preberite, kako je najbolje to storiti.

Ampak Luna predstavlja tudi množice ljudi, tale polna luna bo delovala hitro, impulzivno. Vemo, da se vsi ljudje ne bodo soočili s čustvi na pravi način, zato bo iz velike večine ljudi prihajala jeza, bes, neučakani bodo, tudi bodo menili, da oni vse vedo. Ampak mi nismo odgovorni za njihova dejanja, naredili pa bomo vse, da se bomo mi osvobodili negativnih čustev in njihovih posledic.

Že prej omenjeni Mars v Dvojčku bo v kvadratu z Neptunom v Ribi. Ta aspekt nas utegne zmesti, ko bomo nihali med dvema opcijama. Lahko da bomo šli po eni poti naprej, a bomo prišli nazaj na izhodišče. Ta aspekt nas uči potrpežljivosti, ko ne smemo impulzivno odreagirati, pač pa je treba vse korake dobro premisliti, narediti dober načrt. Tukaj pa pride na sceno Saturn, ki je sam po sebi planet discipline in potrpljenja in ta veliki učitelj bo v lepem trigonu s Soncem, Marsom in v sekstilu z Luno.

Poslušajmo se in odreagirajmo na pravi način.