Zakaj je moja nova spletna stran lansirana 5. oktobra 2022

Vsi novi začetki so lepi. Ni nujno, da so lahki, ponavadi so prav težki, zato pa končni rezultat bolj cenimo, saj dobro vemo, koliko pozornosti smo mu namenili.

Ker se ukvarjam tudi s tem, da podjetnikom poiščem najboljši trenutek za nek nov začetek, za ustanovitev podjetja, lahko za lansiranje novega proizvoda in podobno, sem našla tudi zase ta datum. Kako pa bi bilo, če ga ne bi? Dobro vem, da nam dober štart da zagon, da imamo na ta način prednost, da je dobro nekaj pričeti takrat, ko imaš vrata odprta, ne pa, da se mučiš iti skozi zaprta vrata. In tako smo se s fanti iz Webtima tudi dogovorili, da mi bodo novo spletno stran lansirali na želeni dan in ob želeni uri.

Ker sem imela na razpolago le nekajtedensko obdobje, sem proučila vse te dneve in izbrala za začetek 5. oktober 2022. Kadar iščem ugodne datume, jih proučim z astrološkega in numerološkega vidika ter jih primerjam z mojo rojstno karto in, seveda, z mojimi vibracijami. V sredo 5. oktobra Merkur ne bo več retrograden in se bo že lepo in hitro pomikal okrog Sonca. Je pa vibracija števila 5 tudi Merkurjeva in tudi sreda je dan, ki mu vlada Merkur. Ta planet pa je tisti, ki vpliva na komunikacijo, učenje, svetovanje … Vendar je ta dan zame zelo dober tudi zaradi ostalih pozicij planetov. Sonce, Venera in Jupiter, Luna, Saturn in Mars, Merkur in Pluton, njihove povezave, postavitve v znamenjih in hišah … Da ne bom pisala v astrologščini, naj povem, da je začetek podporen in da se veselim, da se boste zadrževali na novi spletni strani, da me boste brali in spremljali ter da boste prebirali koristne informacije.