Search
Close this search box.

CD REZANJE ENERGIJSKIH VEZI

-30%
-30%

BREZPLAČNA
DOSTAVA NAD 80,00 €

VARNO
NAKUPOVANJE

je vizualizacija, s katero si povrnemo svojo življenjsko energijo, ki smo jo pustili v drugih ljudeh in energijo drugih ljudi, ki je v nas, povrnemo njim.

23,00 

-
+

Opis

Ko se človek rodi, dobi določeno količino življenjske energije, eni je dobijo več, drugi manj, tekom življenja pa jo razmetavamo in z njo ne delamo preudarno. Energijo izgubljamo tudi tekom vzgoje, šolanja, izgubljamo jo zaradi raznih travm, neprijetnih dogodkov in seveda z razmerji, ki so bila čustveno intenzivna. Zaradi takšnih intenzivnih odnosov smo pustili nekaj svoje energije v drugi osebi, nekaj energije druge osebe pa je v nas. In ta naša življenjska energija, ki smo jo pustili drugje, si želi priti nazaj v nas in energija druge osebe, ki je v nas, si želi nazaj k svojemu viru.

Rezanje (nepotrebnih) energijskih vezi se vedno dela s sočutjem in ljubeznijo, zato je to dejanje, ki pomaga obema, saj oba razbremeni. Kot boste kasneje občutili, se energija takoj povrne in jo dejansko tudi občutite, odnos s to osebo, s katero pa vezi režete, se izboljša.

Frekvenca 432 Hz, na kateri je CD posnet, bo stimulirala obe možganski polovici, zato bo ta vizualizacija uspešnejša.

Poslušajte delček posnetka vizualizacije.

Cena poštnine je 2,79 evra. Pri plačilu po povzetju oz. odkupnini se doda strošek 3,49€

Za naročila nad 80 evrov je poštnina brezplačna.