DELAVNICE IN TEČAJI

Delavnica o delovanju naše zavesti in podzavesti

95 % vseh naših dejanj upravlja PODZAVEST. Kolikokrat mislimo, da se odločamo zavestno, a za temi odločitvami stoji skrita moč, naša podzavest, v kateri so shranjene vse naše misli, v njej so vse naše izkušnje, vsi dogodki, čustva, tam so naše sanje, domišljija in vse skrivnosti. ZAVEST je naša kreativnost, logika, ona je naš razum in sposobnost. Zavest nas s svojimi 5 % moči hoče upravljati in velikokrat mislimo, kako se zavestno za kaj odločamo, v resnici pa so bile naše odločitve podzavestne. ZAVEST in PODZAVEST se v nas nenehno bojujeta za dominantnost, zavest podzavesti ne daje potrditve, da je sposobna in da ve veliko več od nje, zato se oglaša ego in trmasto vztraja pri svojem prav. Podzavest pa nas v takšnih trenutkih nalašč usmeri v napačno smer in nam želi pokazati, da smo si sami krivi, ker je nismo poslušali. Kadar dosežemo, da sta zavest in podzavest enotni, delujemo harmonično, umirjeno in takrat ne moremo narediti napak. Komu bo delavnica koristila? Odgovorite si na spodnja vprašanja in če bo vsaj en pritrdilni odgovor, boste na delavnici prejeli rešitev tega vprašanja.
  • Imate dneve, ko vam gre vse narobe, ko imate občutek, da se v vas borita dve osebi? Ena od njiju bi storila vse, da prepreči tisto, kar želi storiti tista druga?
  • Se vam dogaja, da si nekaj želite, a so vaša dejanja v nasprotju z vašimi željami?
  • Ne veste, kako si zapomniti obilico snovi, ki jo študirate?
  • Ne veste, kako se rešiti treme pred javnim nastopom?
  • Vas zanima, kako najti rešitve v življenjskih situacijah, ali pa najti izgubljeni predmet?
  • Vas zanima, kako v šoli čim bolje pisati teste?
  • Vas zanima, kaj storiti, da bo vaše življenje postalo bolj enostavno, lahkotnejše, da vam ne bo treba plavati proti toku?
  • Bi želeli v sebi najti KLJUČ, ki odpira, za večino ljudi, hermetično zaprta vrata?

PODROBNOSTI

Datum delavnice

sobota 19.11.2022 v Nazarjah

Čas trajanja

od 9. do 12. ure

Cena

Cena delavnice je 80 evrov. Za vašega prijatelja/prijateljico, ki jo boste povabili s sabo, je cena s 50 % popustom 40 evrov (ali 120 evrov skupno – za vsakega 60 evrov).

KLJUČ so BESEDE, ki jih sama že več kot dvajset let izgovarjam in sem se v njihovo delovanje PREPRIČALA na osnovi dokazov, tako kot se je pred mano o tem prepričalo že na milijone ljudi. Neverjetno je, kako lahko s temi čudežnimi, skrivnostnimi besedami spreminjamo potek dogodkov.

Na delavnici bomo govorili tudi o prepričanjih, o afirmacijah, o subliminalnih sporočilih ter o frekvencah v glasbi, ki so lahko ali škodljive ali zdravilne.

V A B I M  V A S,

da se udeležite delavnice, na kateri vam bom osvetlila delovanje naše zavesti in podzavesti ter kako zmoreta enotni delovati tudi na predmete ali naravne pojave.

Kje: v Nazarjah
Trajanje: od 9. do 12. ure

Cena: Cena delavnice je 80 evrov. Za vašega prijatelja/prijateljico, ki jo boste povabili s sabo, je cena s 50 % popustom 40 evrov (ali 120 evrov skupno – za vsakega 60 evrov).

Obvezne so predhodne prijave na elektronsko pošto info@sangrila.si.

Plačate lahko po predračunu ali pa z gotovino, ko boste prišli na delavnico.

Za vaša morebitna vprašanja me pokličite na 041 463 908.