Boris Pahor

Nedvomno je bil osebnost tega tedna stoletnik Boris Pahor. Ne samo zaradi častitljivih let, ampak predvsem zaradi njegovega dela in ljubezni do slovenskega naroda, je občudovanja vreden mož. Kako se Boris Pahor vidi skozi numerološke vibracije?

BORIS = 15 = 6

PAHOR = 23 = 5

GENETIKA = 11! = 2

MATRICA 26. 8. 1913 = 21 = 3

VIZIJA = 5

Že v imenu sta mu starša položila v zibelko smisel za umetnost in ker sta mu dala tudi priimek Pahor, sta mu poklonila smisel za govor, za pisano besedo, za literaturo. Ti dve vibraciji sta zelo lepi, lahkotni in kažeta na sproščenost ter na smisel za estetiko, umetnost na splošno, na ljubezen in tudi na smisel za finance. 

Je pa kombinacija imena in priimka tista, ki mu ni naklonjena, ker je zaradi trme rad prišel v konflikte. Tudi sedaj še vedno rad prav zaradi te enajstice pokara ljudi in mu je vseeno, kaj si kdo misli o njemu. Kritičen je bil, je in bo ostal. Po drugi strani pa se ta enajstica sešteje v dvojko, kar pa mu vsake toliko časa pobere energijo, navda pa ga z željo po iskanju pravice in resnice. Zaradi dvojke je marsikomu skrivnosten mož in tudi sam rad deluje malce skrivnostno. 

Njegov dan rojstva je tisti, ki ga vselej vleče nazaj v preteklost. Lahko bi rekli, da živi v preteklosti, ne more je pozabiti, četudi si to kdaj želi. Ta njegova osmica se je pri njemu izkazala za tisto »trdoživo osmico«, verjetno zaradi tega, ker ni imel časa razmišljati o ničemer drugem kot o tem, kako je treba mladim rodovom zgodovino prikazati v pravi luči. Celoten datum rojstva pa kaže na potrebo po družini, pravzaprav je njegova družina Slovenija. Njegova vizija pa je znova v lepem številu pet, ki ga nezadržno še vedno vodi v pisateljske vode. 

Boris Pahor ima v sebi konflikt med števili 3, 5 in 8, o čemer piše in govori, saj jasno pove, da njegovo življenje ni bilo lahko, da je izkusil grozote vojne in nerazumevanje oblasti. Vse to mu težko pada na dušo in nima miru. Svojo bolečino želi zavpiti celemu svetu in včasih potrebuje za to le eno samo minuto.